Har du spørgsmål? Ring på + 45 72 300 500

 Email: info@go-mad.dk

Levering i Aarhus, Horsens, Randers, Silkeborg & Vejle Kontakt os

Menukort til alle anledninger

BuffetFestmenuer fra GO-MAD.DKTapasbræt fra Go-mad.dkGrillcatering ÅrhusHelstegt Pattegris ÅrhusJulefrokost fra Go-mad.dkJuleaftens menu i ÅrhusNytårsmenu Århus

 

Hvis du står overfor at skulle holde et stort arrangement, hvor du gerne vil servere rigtigt god mad for dine gæster, så finder du alt, hvad du har brug for her hos os. Hos Go-mad.dk finder du nemlig masser af muligheder for at bestille mad ud af huset, og på denne side kan du se alle de menuer, som du kan vælge imellem, hvis du kunne tænke dig at bestille mad hos os.

Vi laver mad til alle anledninger, og uanset årstiden kan du forvente et fremragende måltid. Vores menuer består nemlig af de allerbedste råvarer, som man kan få, og derfor leverer vi catering i høj kvalitet. Vi er nemlig klar over, at de rigtige råvarer er afgørende for at skabe de allerbedste menuer til dig. Således kan vi være sikre på, at du og dine gæster får en rigtigt god oplevelse af maden, ligesom I forventer det.

 

Slip for at skulle lave det hele selv

Her hos Go-mad.dk ved vi, at der er rigtigt mange, som kan have svært ved at overskue det, hvis de selv skal stå for menuen til sine gæster. Det kan nemlig være rigtigt stressende at skulle holde styr på det hele selv, og desuden er det heller ikke sikkert, at du selv har evnerne i et køkken til at kunne lave de retter, som du kunne tænke dig. Dertil er der selvfølgelig også alle de andre gøremål, som du skal have styr på i forbindelse med dit arrangement. Alle disse gøremål lagt sammen kan gøre det til en rigtigt stor opgave at arrangere en begivenhed for mange gæster, og det er netop derfor, vi kunne tænke os at hjælpe dig.

Hvis du bestiller din mad hos os, så er du sikker på at få et lækkert måltid med mange forskellige retter, og du slipper helt for selv at skulle lave det. Vi kan endda sørge for levering af maden direkte til dit arrangement, så du ikke skal tænke på noget som helst i forbindelse med madlavningen. Vi leverer mad til dig i Aarhus, Horsens, Randers, Silkeborg og Vejle. Dermed kan du tage det roligt og blot nyde tiden sammen med dine gæster, mens vi tager hånd om madlavningen og leverer det hele til dig.