Har du spørgsmål? Ring på + 45 72 300 500

 Email: salg@go-mad.dk

Lækker menu af årstidens bedste råvarer

Årstidens menu

Her hos God-mad.dk ved vi, hvor stor betydning det har, at vi benytter os af de rigtige råvarer. Ved at have nogle gode og friske råvarer kan vi nemlig levere et langt bedre måltid til dig, hvilket vi ved, at du sætter meget pris på. Det bunder i, at vi rigtigt gerne vil give dig og dine gæster den allerbedste oplevelse, fordi maden er noget af det væsentligste til at give en god stemning i forbindelse med enhver anledning. Maden kan altså betyde meget for dig og dine gæster, og derfor betyder den også rigtigt meget for os.

Ved at bestille en af årstidens menuer får du noget af den bedste mad. Det skyldes naturligvis, at de allerbedste råvarer fås ved at benytte sig af råvarerne, som er i sæson lige i øjeblikket. Således vil du altså få opfyldt alle dine ønsker i forhold til friskhed og kvalitet, hvis du bestiller en af årstidens menuer her hos Go-mad.dk.

Faldende
 1. GO TAPAS BRÆT
  169,00 DKK

   INDHOLD

  • Grignotons Mini Parmasan og Grignotons Mini Provencale
  • Serranoskinke, Olivenmix og estragonmayo
  • Øko Osten i skal møde er Unika oste - Gammel Knas, Rød Løber, Kry dertil Syltede abrikoser
  • Knækbrød lavet af Havreflager, solsikkekerner, hørfrø, græskarkerner, sesamfrø
  • Friskbagt brød & smør kværnet med Læsø salt
  • Hjemmerørt aioli
  • Det søde Tapas kage mazarin hindbærcreme på toppe frysetørret hindbær

  Pris 169,- pr kuvert v. min 4 personer

Faldende

Den bedste mad til dig og dine gæster

Når du bestiller mad ud af huset, så vil du naturligvis også forvente, at du får et lækkert måltid til dig og dine gæster uden selv at skulle bekymre dig om madlavningen. Ved at bestille mad hos os kan du give slip på alle dine bekymringer og blot koncentrere dig om at have en god tid sammen med dine gæster. Vi har masser af erfaring med catering af menuer til alt lige fra helt små til rigtigt store arrangementer, og vi laver blandt andet mad ud af huset i Horsens, Randers, Silkeborg, Vejle og området ved Aarhus.

Hvis du kunne tænke dig at slippe for enhver bekymring i forhold til madlavningen, så vi naturligvis også levere din mad direkte til dig. Vi vil gerne gøre det nemt og bekvemt for dig, og derfor vil vi tage hånd om alt lige fra indkøb, madlavning og levering direkte til bordet, således at du helt og aldeles slipper for at skulle tænke på det.

Det behøver bestemt ikke at være besværligt at holde et større arrangement. Uanset om du ikke har evnerne i et køkken til at lave en stor menu, eller om du blot kunne tænke dig at slippe helt for at lave mad, så kan vi hjælpe dig med at få styr på det hele.