Har du spørgsmål? Ring på + 45 72 300 500

 Email: salg@go-mad.dk

Buffeter

Buffeter

Faldende
  1. FESTBUFFET 1
    175,00 DKK

      FORRET

    • Bagt norsk laks med danske urter og lime
    • Rørt salat af  gårdkylling m. stegt seranoskinke og brøndkarse
    • Cremet dressing m. rødløg, purløg, kapers og dild

      HOVEDRET

    • Rosmarinstegt oksefilet m. honningbagte løg
    • Marineret køller af gris
    • Ovnstegte kartofler m. timian og persillerødder
    • Kraftig skysauce
    • Go Salat med tilhørende mormordressing
    • Salat m. blåbær, melon og kerner

      DESSERT

    • DESSERT KOMMER

    Pris pr. pers kr. 175,00

    (Min. 10 personer)

    Der kan tilkøbes brød og smør kværnet med Læsø salt til kr. 15,00 pr. person

  2. Festbuffet 2
    200,00 DKK

      FORRET

    • Krebsehaler og rejer m. masser af urter og smørstegt surdejsbrød
    • Koldanrettet unghane, mozzarella, tomater og basilikum
    • Rød krydderdressing m. peberfrugt og purløg
    • Pesto m. parmesanflager

      HOVEDRET

    • Langtidsstegt kalvefilet
    • Stegte champignon og bøgehatte
    • Kalkunbryst braiseret i æbler, porre og rødder
    • Stegte kartofler m. bagte gulerødder
    • Flødebagte kartofler m. springløg og bacon
    • Kalvesauce monteret m. fløde
    • Go Salat vendt i mormordressing
    • Hvedekornssalat m. radiser og kerner

      DESSERT

    • Lakrids panna cotta i tapasglas
    • Ekstra dessert kommer

    Pris pr. pers kr. 200,00

    (Min. 10 personer)

    Der kan tilkøbes brød og smør kværnet med Læsø salt til kr. 15,00 pr. person

  3. Festbuffet 3
    225,00 DKK

      FORRET – anrettet i portioner

    • Håndpillede rejer m. røget mayo, frissé salat og sprødt
    • Laksemoussé, lime, bær og crumble
    • Lufttørret skinke, grillet artiskok, parmesanflager
    • Oliventarpenade og stegt chorizo

      HOVEDRET

    • Kalvefilet stegt med hvidløg og timian
    • Skinstegt unghanebryst
    • Krydderstegte kartofler med havsalt og urter
    • Sesambagte rødder
    • Aromatisk sauce
    • Tomatsalat m. feta, oliven, løg og basilikum
    • 3-korns salat m. rodfrugter og granatæble
    • Mixet bladsalat m. stegte solsikkekerner

      DESSERT – anrettet i portioner

    • Lakrids panna cotta
    • Dessert kommer EKSTRA

    Pris pr. pers kr. 225,00

    (Min. 10 personer)

    Der kan tilkøbes brød og smør kværnet med Læsø salt til kr. 15,00 pr. person

Faldende