Har du spørgsmål? Ring på + 45 72 300 500

 Email: info@go-mad.dk

Levering i Aarhus, Horsens, Randers, Silkeborg & Vejle Kontakt os

Menuer – gode menuer leveret lige til døren

Menuer

Skal du holde fest, og orker du ikke selv at lave maden? Så kan vi hos Go-mad.dk hjælpe dig med at servere en lækker menu for dine gæster. Vi har arbejdet med catering gennem mange år, og dette giver os en stor erfaring, som gør, at vi kan sammensætte en eller flere menuer til en festlig lejlighed. Al vores mad laves af professionelle kokke, som altid får gode og friske råvarer at arbejde med, så vi kan sikre at vores mad ud af huset er af høj kvalitet. Vi kan sørge for direkte levering til din fest, men du er også velkommen til selv at afhente.

Faldende
  1. GO Menu

    Ned til: 45,00 DKK

      FORRET

    • Forretter serveres med vores friskbagte brød, og smør fra Arla Unika
Faldende

Alle menuer sammensættes af gode og friske råvarer

Hos Go-mad.dk kan vi levere mad ud af huset til både store og små arrangementer. Vi giver dig muligheden for at sammensætte forskellige menuer, så du kan servere netop den mad, som du gerne vil give dine gæster. Vores kokke har de erfaringer, der skal til for at sammensætte en lækker menu. De får altid friske råvarer at arbejde med, og på denne måde kan vi sikre, at du altid vil få lækre menuer, når du bestiller din mad hos os. Uanset om du er bosiddende i Horsens, Silkeborg, Vejle, Aarhus eller Randers så kan vores catering nå ud til dig, så du kan få mad af høj kvalitet. Vi kan sørge for levering direkte til døren, men du er også velkommen til selv at afhente din bestilling.

Forkæl dig selv og dine gæster med mad ud af huset

Når man skal holde en fest, så kan der være rigtig mange opgaver, der skal løses. En af de største opgaver er madlavningen, hvis man selv vælger at stå for denne. Dette virker uoverskueligt for mange, og derfor vælger de at få maden udefra. Hos Go-mad.dk er vi bevidste om, hvor vigtigt det er, at maden kommer til tiden, og at den smager, som den skal. Derfor kan du roligt bestille din mad hos os og fokusere på mange af de andre opgaver, der medfølger som vært. Med andre ord kan du med vores hjælp slappe mere af til din egen fest, og dermed kan du bedre finde ro og tid til at hygge dig med dine gæster.