Spørgsmål ring: + 45 72 300 500

 Email: salg@go-mad.dk

Frokostordning 39,00 kr. - en rigtig sund og lækker oplevelse GRATIS levering.     Kontakt os

Om Go Mad

Go’ Mad - fordi kvalitet og gode råvarer er vigtige

Der er ingen tvivl om at gode råvarer er essensen for enhver god madlavning. Det har vi taget til os, og derfor bruger vi de bedste råvarer, og kræser om maden, så du får alle de mange smagsnuancer med. Det gælder uanset om det er til virksomheden, den helstegte pattegris, eller til de mange julemenuer til julefrokost og juleaften.

Kvaliteten i råvarerne gør forskellen

Sætter du 2 personer, der er lige gode til at lave mad op ved siden af hinanden, og der er forskel på råvarerne - vil der også være forskel på det endelige resultat - det kan du være helt sikker på. Det handler om a få det mest mulige ud af råvarerne og jo bedre kvalitet, jo lettere bliver det.

Her hos Go’ Mad, er det en vigtig forudsætning at vi får lov til at arbejde med råvarerne, kræser lidt ekstra om de små ting, og så vil du opleve at tænderne løber i vand, når du præsenteret maden fra os.

Det skal være let at bestille - vi er her for dig

En anden vigtig ting for os, er at vi skal være her for dig - det skal være let at bestille maden, du skal kunne regne med leveringen, og vi skal gøre det let for dig at servere maden for dine gæster.

Det betyder nemlig, at du har meget mere overskud til dine gæster, og så er grobunden for en god dag eller aften allerede godt i gang. Overskud, glæde, god mad og gode råvarer - alle basis for en perfekt begivenhed.

Er det mad som du gerne vil have det - er vi her for dig.

Kontakt os på 72 300 500