Mortensaften

Har du ikke tiden eller erfaringerne til at lave en lækker mortensaften menu? Så kan du med fordel bestille din mortensaftens menu hos Go-mad.dk. Vi står klar til at lave and til dig, og vi kan sørge for, at der sker levering lige til din dør. Vi har store erfaringer med at lave and, samt tilhørende kartofler, sovs og salat. Vores kokke har gennem tiden sammensat flere forskellige mortensaften menuer, og vi hjælper gerne med at sammensætte og levere din mortensaften menu. Menuen får du til en skarp pris, og vores mortensaften menu kan laves fra to personer og op.

1 Item

per page
Set Descending Direction
 1. GO Mortensaften

  GO Mortensaften

  165,00 kr
  MIN. 2 kuverter

  FORRET TIL MENU

  • 2 x Tarteletter med hjemmelavet høns i asparges 

  HOVEDRET TIL MENU

  • Helstegt and fyld med saftige svesker og æbler
  • Ande sky sauce
  • Varm rødkål
  • Brundede kartfoler
  • Hvide kartfoler
  • Walforfsalat
  • Taffelchips
  Learn More

1 Item

per page
Set Descending Direction

VI ANVENDER FRISKE ÆNDER OG RÅVARER TIL DIN MORTENSAFTEN MENU

Når en mortensaften menu skal sættes sammen, så bliver den bedst, hvis man anvender friske råvarer samt en frisk and. Derfor har vi hos Go-mad.dk gode aftaler med vores leverandører, så vi altid kan tilbyde dig madlavning og gode og friske råvarer. Dette bidrager til, at vi kan sammensætte en mortensaften menu, som kan give dig en god madoplevelse på mortensaften. Mortensaften kan vi være behjælpelige med levering af din mortensaften menu i Silkeborg, Aarhus, Randers, Horsens og Vejle. Gennem mange år har vi som cateringvirksomhed leveret et væld af forskellige menuer i disse byer, og vi lægger altid stor vægt på, at kvaliteten af maden skal være i top.

FÅ MAD UD AF HUSET I HØJ KVALITET

Mad af høj kvalitet kommer af dygtige kokke samt friske råvarer. Derfor er dette to vigtige punkter for os, da disse punkter bidrager til, at vi kan lave og levere god mad til dig. Alle vores kokke har store erfaringer med madlavning, og vi sørger altid for at have friske råvarer til madlavningen. Når maden er lavet, så kan vi udbringe dem til dig i vores varmekasser, som sørger for at holde maden varm og lækker, indtil maden ankommer hos dig. Når maden ankommer, så er den klar til at blive serveret, og du og dine gæster kan dermed roligt sætte jer til bords og nye en god mortensaften menu. Hos go-mad.dk ønsker vi altid at give vores kunder en godt måltid, som vi selv ville være glade for at spise.