Selskabslokaler

Filter
Perronen-logo_x2-1_1
per2

PRISER

Selskabslokalet perronen`s prisliste find din næste fest her.

per1

ARRANGEMENTER

Vi tilbyder alt fra bryllup til julefrokost se udvalg

per3

MINDEHØJTIDER

Vi laver mindehøjtidligheder i private rammer

– Vil du book lokalerne eller høre mere om mulighederne?
Ring til kundeservice på 8692 1422

IMG_0178

Hvem er Perronen

Om os I Hørning, nær Aarhus og Skanderborg, finder du Perronen.

Lokalerne, som i dag danner rammer for Perronen, købte vi i 2001 med ønsket om at lave en bygning. Som omhandlede fest 100 %. Denne drøm startede tilbage i 1995 med Aarhus Service Udlejning. Hvor vi udlejede borde, stole og service ud til fester. Efter 3 år blev pladsen for lille til Aarhus Service Udlejning og vi startede derfor Festkongen ApS. Som leverede totalfester med alt lige fra mad til betjening. I den forbindelse købte vi Sønderskovvej.

De følgende år fulgte også Fest-diner.dk, som er førsteklasses priser på masser mad samt Go-mad.dk. Som er specifik mad i den høje kvalitetsende af skalaen.

Formålet med etableringen af Perronen.dk er at få masser fest på adressen i Hørning. I første omgang er planen at arrangere 6 events om året samt de arrangementer eller events, som der bliver budt ind på af samarbejdspartnere og andre. Et event på Perronen kan rumme alt fra 20 kuverter og op til 550 kuverter.

Målsætningen på Perronen er 100 % at få kvaliteten i top på alle events, som bliver afholdt. Lokaler når Aarhus og Skanderborg, som kan samle familier, vennegrupper, medarbejdere og mange flere til gode og festlige stunder. Vi ønsker at alle får det maksimale ud af pengene samt en oplevelse, som aldrig bliver glemt.