Studenterfest

Studenterfester kan være meget forskellige. Nogle ønsker ikke at holde det helt store, mens andre inviterer både familie, klassekammerater og venner. Uanset hvordan man ønsker at holde sin fest, så kan der være behov for mad til studenterfest. Hos Go-mad.dk kan vi være behjælpelige med mad til studenterfest, og du kan frit vælge blandt vores menuer. Vi kan sammensætte både små og store menuer, så du kan servere den rette mad til din studenterfest. Vi kan sørge for at maden bliver leveret på et bestemt tidspunkt, så den er klar til at spise, når det passer jer.

3 Items

per page
Set Descending Direction
 1. GO Bestseller buffet

  GO Bestseller buffet

  119,00 kr
  MIN. 10 kuverter
  • Svinekam Gyros marineret
  • Kalkun honning glaseret
  • Oksesteg med hvidløg og timian
  • Go Flødekartofler
  • Kartofler vendt i cremet balsamico dressing
  • Årstidens Pastasalat
  • Salatkasse med 6 toppings
  • Brydebrød og smør med læsøsalt
  Learn More

3 Items

per page
Set Descending Direction

VÆLG MELLEM TAPAS OG BUFFET

Studenterfester kan holdes på mange forskellige måder, og derfor bestræber vi os efter at have en mad til enhver studenterfest. Vi kan tilbyde en let tapasmenu, som kan være en fordel, hvis der skal afholdes en let komsammen, hvor gæsterne ikke skal bydes på den helt store middag. Dette er et populært valg til en studenterfest i haven, hvor gæsterne kan spise lidt løbende og smage en masse forskelligt. Derudover kan vi også tilbyde vores store og lækre buffet som mad til studenterfest. Her får dine gæster rig mulighed for at smage lækkert kød, flere slags kartofler samt en lækker salat. Hos Go-mad.dk får du dermed gode muligheder for at vælge mellem forskellige menuer til din studenterfest.

VI LOVER MAD TIL STUDENTERFEST AF HØJ KVALITET OG MAD TIL EN GOD PRIS

Med mange års erfaring med catering og mad ud af huset kan vi give garanti for mad af høj kvalitet. Al vores mad laves af gode og friske råvarer, som vores dygtige kokke kan sætte sammen til gode menuer, som kan give dig og dine gæster flere gode smagsoplevelser. Vi kan derfor sørge for lækker mad til din studenterfest, og du kan dermed være sikker på, at dine gæster vil få god madoplevelse. Samtidig sparer du dig selv eller dine forældre for at bruge lang tid på at tilberede maden. Vi kan sørge for levering af mad til studenterfest, og dette tilbyder vi til en god pris. Med vores hjælp kan du dermed få en god middag leveret lige til døren i Aarhus, Silkeborg, Randers, Horsens og Vejle uden at det skal koste dig en formue.